Merk strategie en aanpak

Noem ons atypisch. Bij Creators Dock houden we ervan regelmatig buiten de lijntjes te kleuren. We dagen onszelf uit om verder te gaan dan het gevraagde. Met een diversiteit aan design professionals staan we naast je en werken we samen aan de inhoud en een soepel proces. Elke dag werken volgens het mantra “Als de klant het maar goed heeft” en dit is hoe:

De juiste positie bepalen

Ook wel marktonderzoek genoemd, maar dan net dat stapje verder. We willen alles weten wat er te weten valt over jouw bedrijf en jouw markten. Ons voornaamste doel is ervoor te zorgen dat we volledig begrijpen wat er nodig is om de best passende commerciële strategie voor jou of je klanten in te zetten. Daarbij kijken we naar alle mogelijke aspecten die van invloed kunnen zijn. Denk hierbij aan huidige en toekomstige trends, prijsontwikkelingen, productieprocessen en geldende wet- en regelgeving.

Brainstormen (terwijl we elkaar leren kennen)

De beste manier om inzichten en ideeën te verkrijgen is een brainstorm organiseren. Hierin kan iedereen zijn of haar wildste dromen en hersenspinsels delen. Dat is waar we van houden. Omdat het jou én ons uitdaagt om een stap verder te gaan en te definiëren wat jou uniek maakt.

Sneak preview met helder kostenplaatje

Tijdens deze stap krijg je duidelijk uitgelegd wat we voor je gaan doen en wat de kosten hiervoor zijn. Om je een idee te geven van waar we heen willen, geven we meestal een sneak preview van wat je kunt verwachten.

Merk strategie die klopt

Het maximale uit je merk halen, daar gaat het om. Aan de hand van je gegevens, templates en logo’s maken wij een eerste opzet. Jouw feedback en opmerkingen helpen ons om deze – na voldoende overlegmomenten – te vertalen naar een definitief concept. Zodra we een ‘go!’ hebben, is het tijd om binnen heldere doorlooptijden aan de slag te gaan.

Work in progress

Werkend aan de goedgekeurde concepten, gaan we zorgvuldig te werk en doen één ding tegelijk goed. En belangrijk hierbij is dat we je op de hoogte houden van elke stap. Daarbij houden we steeds rekening met jouw merkeisen. Gedurende dit proces vragen we regelmatig om jouw oprechte feedback.

Dubbelchecken

Voordat we iets afronden, controleren en dubbelchecken we. En checken we nóg een keer. Vooral technische aspecten en barcodes krijgen onze onverdeelde aandacht.

We leveren

Zoveel klanten, zoveel aanleverspecificaties. Of het nu gaat om materialen die direct in de verkoop kunnen of gewoon productieklaar zijn, wij leveren op maat.

En zorgen dat je tevreden bent

Ons werk houdt niet op als we eenmaal hebben geleverd. Sterker nog, we willen graag weten of onze producten of ontwerpen (commercieel) succesvol zijn geweest. Feedback uit de markt helpt ons om te leren en ons werk verder te verbeteren. En we gebruiken dit om bij restyling of nieuwe varianten nog succesvoller te maken.

×