Over ons

Creators Dock is opgericht in 2009. Met een schat aan ervaring in de wereld van licenties en een sterke visie positioneert Creators Dock zich als een grafisch ontwerpbureau met grote liefde voor merken. Merken brengen een product naar een hoger niveau, een niveau waar ‘ervaring’ een geheel nieuwe betekenis krijgt. In de afgelopen jaren hebben we de kans gehad om fantastische projecten uit te voeren voor grote merken.

Daar ligt onze toegevoegde waarde: wij bekijken een opdracht niet puur vanuit het ontwerpperspectief, maar ook vanuit de potentie om de doelgroep commercieel te raken.

We maken ontwerpen in alle soorten en maten. Dit wordt gedaan door een goed uitgebalanceerd team. Dit team bestaat uit specialisten die individueel sterk zijn in een specifiek vakgebied. Waar de een alles weet over licenties en merkidentiteit, volgen anderen de trends in bijvoorbeeld food, fashion en verpakkingen op de voet.

Bijzonder zijn de ervaren illustratoren in het Creators Dock team. Het maken van enkele schetsontwerpen als startpunt van een project gebeurt in een handomdraai en werkt verhelderend. Een stabiele basis is verankerd in elk teamlid:  we zijn merk- en productboosters.

Creators Dock is kortom ervaren in merkontwerp, merchandising en verpakkingen in al zijn facetten. Hierin werken we met bestaande, bekende merken maar zetten ook een compleet nieuw merk in de markt.

We make things happen!

ONTMOET ONS TEAM

 • Anika van ‘t Klaphek
  Anika van ‘t Klaphek CEO
 • Chris de Jong
  Chris de Jong Designer
 • Corinne Zwemstra
  Corinne Zwemstra Founder
 • Debbie de Bruin-Ros
  Debbie de Bruin-Ros Designer
 • Inge Bril
  Inge Bril Financieel controller
 • Jill de Jong-van den Berg
  Jill de Jong-van den Berg Designer
 • Maroel Sigtema
  Maroel Sigtema Creative Director
×