Ruim zeventien jaar na zijn dood is André Hazes nog net zo populair als dat hij ooit was. Sterker nog, hij is een commerciële hit geworden: een boek, film en musical, het is allemaal buitengewoon goed ontvangen door zijn fans.

Supermarkt Lidl aarzelde dan ook niet om op zijn geboortedag een exclusieve kledinglijn te lanceren. In samenwerking met de weduwe van de zanger, Rachel Hazes, werd een eenmalige collectie ontwikkeld ter ere van wat de 70e verjaardag van de volkszanger zou zijn geweest.

De perfecte fit voor de André Hazes-collectie 
De samenwerking met Creators Dock was de volgende stap in de ontwikkeling van de André Hazes-merchandise. Gebaseerd op het idee dat Hazes en Lidl perfect bij elkaar passen – André Hazes is een man van het volk, net als Lidl – moest elke merchandise ook perfect passen bij Hazes-fans die de supermarkten bezoeken.

In nauw overleg met Lidl heeft het team van Creators Dock creatief nagedacht over welke items in de André Hazes-collectie moeten worden opgenomen. Het moest een collectie worden die de zanger in alle opzichten weerspiegelde. Naast broeken en badjassen met het geprinte silhouet van André Hazes – met kenmerkende zwarte hoed en zonnebril – omvatte de collectie ook badhanddoeken, vliegers en biertassen met daarop gedrukte songteksten.

Ontwerp, verpakking en veel meer
Naast de samenstelling van de collectie maakte Creators Dock het totale ontwerp, van het product en van het verpakkingsconcept.

De collectie was binnen een paar dagen uitverkocht!

Related Projects
×