Op ’s werelds grootste jaarlijkse vakbeurs voor candy en snacks in Keulen, is koekjesfabrikant Hellema Hallum altijd aanwezig. Op deze vakbeurs presenteren merken hun nieuwe en innovatieve producten.

De innovatiekracht van Hellema, geworteld in een lange traditie van als koekjesfabrikant, ontbrak in de uitstraling van de bestaande beursstand. Creators Dock werd benaderd om een ​​geheel nieuw standconcept en -ontwerp te realiseren, inclusief verpakkingsdesign en POS-materiaal.

Beginnen bij het begin. Zodat de nieuwe stand als het ware tot in de puntjes “afgebakken” kan worden.

Samen het goede doen
Omdat binnen Hellema een diversiteit aan design eisen en wensen waren, werd Creators Dock ook gevraagd om de sleutelrol als projectcoördinator op zich te nemen tijdens dit redesign proces.
Standbouwer Wijbenga was verantwoordelijk voor de daadwerkelijke opbouw van de stand. In nauwe samenwerking ontwierpen we een stand die maximale flexibiliteit en optimaal materiaalgebruik biedt.

Toekomstbestendig
Het geheime wapen in het ontwerpen van een futureproof concept dat in alle opzichten perfect is? Hellema’s toewijding om het creatieve team van Creators Dock van precies de juiste input te voorzien. Bijkomend voordeel van het nieuwe ontwerp concept is dat het gemakkelijk kan worden aangepast voor gebruik tijdens andere marketing events.

Related Projects
×