Een persoon die op veel manieren opvalt: rapper, songwriter, amateurkok en kookboekenschrijver, tv-persoonlijkheid en excentriekeling. Freddy Trathlener, beter bekend als rapper Vjeze Fur en zanger van de populaire hiphopband De Jeugd van Tegenwoordig, heeft ook een passie voor koken en goed (lokaal) eten. Hij is auteur van het kookboek ‘Lekker Fred’. Deze werd opgevolgd door een al even succesvolle tv-serie over Nederlandse culinaire tradities.

In wat hij ook onderneemt, Freddy weet het altijd anders te doen dan…nou ja, dan hoe de meeste mensen dat zouden doen. Dingen net een beetje uit de pas laten lopen, het is zijn handelsmerk geworden.

Een exclusieve collectie creëren
Het werd tijd om voor Albert Heijn een exclusieve collectie te ontwerpen en te ontwikkelen met deze beroemdheid. Maar Freddy zou Freddy niet zijn als hij niet al talloze ontwerpen voor een eigen Lekker Fred-collectie had onderzocht. In nauwe samenwerking met partners en Freddy zelf, werd Creators Dock gevraagd om de essentiële vertaling te maken van idee naar daadwerkelijke producten en verpakkingen.

We kozen voor felle kleuren en een excentrieke vis, kreeft, papegaai en octopus als decor van aantrekkelijke en leuke zomerservies. Met bijpassende fashion items zoals een shirt, broek en hoedje!

Related Projects
×