Anika van ‘t Klaphek, CEO van Creators Dock, bouwt verder op het fundament van ruim 10 jaar Creators Dock. In die periode is dit designbureau uitgegroeid tot specialist op gebied van packaging, licensing en branding van kids en food merken. Vanaf het Amsterdamse kantoor blikt ze terug en vooruit.

Trots op diversiteit in team
“Samen met het team heeft Creators Dock zich ontwikkeld tot een zeer betrokken en hands-on bureau. Met een diversiteit aan design professionals zijn wij in staat naast de klant te staan en samen te werken aan de inhoud. Specialistische kennis op gebied van illustraties, packaging, branding maar ook exhibitions zorgt voor een soepel proces en het gewenste resultaat. Actief meedenken en niet loslaten voordat de klant tevreden is, motiveert ons elke dag. “Als de klant het maar goed heeft” is ons mantra!

Betrouwbaar en bereikbaar als kern
Waardevol is ook het platform MyBrandPortal dat we steeds vaker inzetten voor onze klanten. Hiermee ontstaat structuur, snelheid en mobiliteit voor de belangrijkste design en packaging data, zoals style guides, templates en kleurdefinities. Dit maakt het waarborgen van de kwaliteit en de communicatie een stuk eenvoudiger! Betrouwbaar en bereikbaar, precies waar wij voor staan!”.

Contact opnemen met Anika.

Related Projects
×