Als ontwerpers houden we ervan om onze creativiteit uit te dagen! En er is geen betere manier om dat te doen dan gelicentieerd speelgoed en andere producten te maken die zich onderscheiden van de rest en verkopen – ondanks een strikte styleguide.

Met meer dan 10 jaar ervaring en nauwe samenwerking met toonaangevende merken, overdrijven we niet als we zeggen dat Creators Dock alles in huis heeft wat nodig is om succesvol gelicentieerde producten op de markt te brengen. Waarom? Omdat Creators Dock weet welk product het beste bij welk design past.

Gelicentieerd product op de markt brengen – juiste timing
In een tijd waarin speelgoed en andere licentie producten een succesvolle commerciële spin-off zijn van populaire programma’s, films, games en meer, is het snel op de markt krijgen van dergelijke producten enorm belangrijk. De wispelturige consument is er immers vandaag en kan morgen weer weg zijn.

Met een hele lijst van ‘to do’s’ – met timing als essentiële succesfactor – leveren we alles wat nodig is op tijd: van ontwerp, licenties en verpakking tot en met POS-materiaal. We werken volgens de laatste styleguide en zijn trots op het vermogen om aantrekkelijke en onderscheidende licentie producten te maken.

Related Projects
×