Zoals over de hele wereld hebben ook in Nederland BN’ers en influencers een gigantisch bereik via social media kanalen, met veel trouwe volgers.

Dat is de reden waarom influencer marketing steeds populairder wordt. Merchandise merkconcepten met producten in beperkte oplage en beschikbaarheid zijn succesvol. Voeg daarbij de vertaling van de unieke persoonlijkheid van een populaire beroemdheid in een exclusief productassortiment, en je hebt een potentiële  winnaar!

Influencers betrekken bij het ontwerpproces
Zo bleek ook uit onze samenwerking met Nederlandse tv-presentatrice Nicolette Kluijver. Ze was nauw betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van de kindercollectie Joly Jungle voor de supermarkt Dirk van den Broek.

De exclusieve Jolly Jungle baby- en kindercollectie bestond uit onder meer knuffels, rugzakken, kledingsets, hydrofiele handdoeken en pyjama’s. Het was de eerste kinderlijn die de presentator uitbracht.

Net voor het feestelijke decemberseizoen gelanceerd, bevatte de collectie leuke en betaalbare cadeaus. De exclusieve collectie werd breed gecommuniceerd. Niet alleen in de weekfolder van de supermarkt en in Dirk Magazine, maar ook in landelijke dagbladen, online en als POS-materiaal in Dirk-supermarkten.

Samenwerken voor succes
In samenwerking met partners heeft Creators Dock met succes gewerkt aan de ontwikkeling van Jolly Jungle-producten. De producten kwamen overeen met Nicolette’s warme karakter, haar liefde voor kinderen en voor dieren.

Related Projects
×