De Nederlandse pepermuntspecialist Fortuin presenteerde met trots hun nieuwe beursstand op de internationale zoetwarenbeurs ISM 2020 in Keulen. Het bedrijf heeft een lange, trotse geschiedenis als pepermuntmaker. Ruim 125 jaar na de naamgeving van een pepermunt ter ere van de toen regerende koningin Wilhelmina, is de Wilhelmina pepermunt nog steeds de best verkochte pepermunt van Nederland.

Sterk merk voor de moderne zoetliefhebber
Naarmate de smaak van de consument verandert, heeft Fortuin haar productportfolio uitgebreid met veganistische en suikervrije opties, verkocht in to-go gemaksverpakkingen. Bij het ontwerpen van een nieuwe beursstand voor ISM 2020 werd het team van Creators Dock uitgedaagd: de ​​traditie van zoetigheid weerspiegelen in kwaliteit, en tegelijkertijd tegemoetkomen aan de smaak en voorkeuren van de moderne zoetliefhebber.

Voor de POS-materialen is een duidelijk onderscheidende look-and-feel gecreëerd voor elk van de twee Wilhelmina mint-categorieën. We hebben de traditionele, frisse look voor de traditionele pepermuntjes behouden en de nieuwe veganistische, suikervrije en gemaksverpakkingen een stijlvolle, moderne uitstraling gegeven.

Related Projects
×