Britt Dekker, ooit deed ze mee aan de tv-datingshow “Take Me Out”, maar echte bekendheid kreeg ze door haar deelname aan “Echte meisjes in de jungle”. Britt is ondertussen niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie.

Haar liefde voor dieren – en vooral haar Beagle-hond Matzy – maakte knuffelige huisdieren een voor de hand liggende keuze als thema voor de Britt Dekker-licentieproducten. De keuze voor het moment om de limited-edition collectie te lanceren was eenvoudig: Werelddierendag!

Uiteenlopend product design
In goede harmonie met onze partners gaf het team van Creators Dock de schattige Matzy de hoofdrol in een assortiment van kinderproducten. Denk hierbij aan knuffels, dekbedovertrekken, comfortabele rompertjes en pyjama’s, zachte dekens en leuke lunchboxen.

Creatieve kracht ingezet
Creators Dock was verantwoordelijk voor de creatie van het concept. We tekenden hierbij alle illustraties van Matzy en zijn dierenvrienden, maakten de product- en verpakkingsconcepten en deelden onze inzichten over de fotografie en de display in de winkel. Het kartonnen POS-display met een foto van Britt Dekker die Matzy knuffelt, onderstreepte de sterke band van deze populaire persoonlijkheid met haar hond.

‘Matzy & Friends – by Britt Dekker’ was exclusief en voor een beperkte periode verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Related Projects
×