Wat doe je als je een succesvolle ondernemer bent met een geweldig bedrijfsidee, maar geen kennis van branding hebt? Je klopt aan bij Creators Dock!

Tenminste, dat deed ondernemer-met-een-goed-idee Robert Speijer. Zijn geweldige idee? Een baanbrekende indoor trampoline-ervaring: voor gezinnen, plezierzoekers en fitnessliefhebbers.

Meer dan alleen branding
De samenwerking met Robert gaat ver terug. Onze focus op kinderen en jong volwassenen was de reden waarom hij ons benaderde voor dit nieuwe, spannende en uitdagende project. Al snel bleek dat Robert niet alleen op zoek was naar een brandingbureau, maar ook naar een bureau dat vrijwel alles kon regelen.

Unieke propositie
We ontwikkelden drie concepten. De winnaar was het concept dat uniek is voor Nederland: een state-of-the-art, up-market park met de beste springervaring van het land. De naam? JumpOne!

Nationaal en internationaal groeien via franchise
Het eerste JumpOne park heeft zijn deuren geopend. Roberts doel is om zowel nationaal als internationaal te groeien door middel van partnerships met service- en waardegedreven franchisenemers. Daarom heeft Creators Dock een speciale portal gemaakt waar geïnteresseerde ondernemers gedetailleerde informatie kunnen vinden over dit geweldige franchiseconcept.

Related Projects
×