Vanaf het prille begin biedt Maroel klanten hulp bij het hebben van impact. “Met ruime ervaring in fashion design stapte ik destijds binnen bij Creators Dock. In alle openheid gingen Corinne en ik in gesprek met nieuwe klanten. De opdracht voor de complete Hello Kitty-lijn voor C&A werd het begin van een enerverende tijd. Het ontwerp van babyromper tot kleuterpyjama kwam van onze “tekentafel”, vertelt Maroel enthousiast.

“Nu ben ik meer allround werkzaam voor brand- en packagingdesign van onder meer kids brands en food producent Hellema. Breed meedenken binnen concepten geven mij enorm veel energie” vervolgt de geboren Friese.

“Het op de voet volgen van consumentenvoorkeuren is dagelijkse routine geworden. Of ik nu op een beurs of in supermarkt ben, een boek of vakmedia lees, ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. De tijdsgeest is een bron van inspiratie voor mij!”

Hoe Maroel de toekomst ziet? Dat is helder: “We blijven vertrouwen op onze intuïtie, ervaring en kennis bij alles rondom brands en design. Snel schakelen met de opdrachtgever en oog houden voor de eindgebruiker zijn onze tweede natuur.” Verbreding ziet Maroel in het platform MyBrandportal dat werkprocessen van design afdelingen efficiënter maakt.

Related Projects
×