Vanaf het prille begin biedt Maroel klanten hulp bij het hebben van impact. “Met ruime ervaring in fashion design stapte ik destijds binnen bij Creators Dock. In alle openheid ging Corinne en ik in gesprek met nieuwe klanten. De opdracht voor de volledige Hello Kitty-lijn voor C&A werd het begin van een enerverende tijd. Het ontwerp van babyromper tot kleuterpyjama kwam van onze “tekentafel”, vertelt Maroel enthousiast.

Friese nuchterheid en nieuwsgierigheid
“Nu ben ik meer allround werken voor merk- en verpakkingsdesign van onder meer kids brands en foodproducent Hellema. Breed meedenken binnen concepten geven mij enorm veel energie” vervolgt de geboren Friese.

“Het op de voet volgen van consumentenvoorkeuren is dagelijkse routine geworden. Of ik nu op een beurs of in supermarkt ben, een boek van vakmedia lees, ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. De tijdsgeest is een bron van inspiratie voor mij!”

Tweede natuur
Hoe Maroel de toekomst ziet? Dat is helder: “We blijven vertrouwen op onze intuïtie, ervaring en kennis bij alles rondom brands en design. Snel schakelen met de opdrachtgever en oog houden voor de eindgebruiker onze tweede natuur.” Verbreding ziet Maroel in het platform MyBrandportal dat werkprocessen van ontwerp maakt realiseert.

Related Projects
×